Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă distribuirea pubelelor galbene de la Polaris M Holding. Ce străzi sunt vizate astăzi

ro

11 Sep, 2020 07:46 1992 Marime text
  • În eventualitatea în care, angajații Polaris nu reușesc să distribuie toate pubelele planificate într-o anumită zi, distribuirea va continua în ziua următoare.
Polaris M Holding Constanța continuă distribuirea pubelelor galbene pentru colectarea selectivă a deșeurilor către constanțenii care locuiesc la case.

Programul de Distribuire a Pubelelor Galbene in perioada 07.09 - 11.09.2020:

VINERI - 11.09 - strada Alecu Russo, strada Bicaz, strada Bradului, strada Dr. Stefan Stanca, strada Enachita Vacarescu (Freamatului - I. C. Bratianu), strada Freamatului, strada Fundatura Garii, aleea Ion Vidu, strada Lt. Petre Manoiu, strada Matei Millo, strada Mihu Copilu, strada Mircesti, strada Motilor, strada Muntii Carpati, strada Muntii Dobrogei, strada Muntii Tatra.

În eventualitatea în care, angajații Polaris nu reușesc să distribuie toate pubelele planificate într-o anumită zi, distribuirea va continua în ziua următoare. Cele 30 000 de pubele vor ajunge in toate cartierele de case ale orasului.

Informam proprietarii gospodariilor, care nu vor fi gasiti acasa in momentul distribuirii pubelelor, ca isi pot ridica pubela galbena pe baza actului de proprietate si a cartii de identitate, de la sediul Polaris M Holding, str. Spiru Haret, nr. 2 A, Constanta, de luni-vineri, intre orele 08:00 – 14:00.

Persoanele care locuiesc în zona de case vor primi împreună cu pubela galbenă si un pliant informativ (ghid pentru colectarea selectiva a deseurilor) in care se regasesc informatii despre tipurile de deseuri care se depoziteaza in pubela si cum se depoziteaza corect aceste deseuri. De asemenea, in acest pliant se regaseste si ziua de colectare a pubelei galbene.

Pubela galbena va fi scoasa in fata portii si va fi ridicata in ziua mentionata pe pliant. Deseurile reciclabile vor fi colectate de catre o autospeciala destinata acestor tipuri de deseuri, si apoi transportate la statia de sortare si reciclare unde vor fi resortate pe categorii si culori. In urma procesului de reciclare se obtin produse noi, saci menajeri, folii de plastic, precum si alte materiale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii