Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:43 02 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă acțiunile de dezinfecție în Constanța. Zonele vizate

ro

19 Jun, 2020 13:34 757 Marime text
  • Străzile, trotuarele și parcurile din municipiu sunt dezinfectate zilnic, conform unui grafic bine stabilit.

Astăzi echipele au acționat în centrul Constanței, în parcul din fața Teatrului Oleg Danovski, parcul de la Muzeul de Artă, parcul Arheologic, esplanada și strada Mircea cel Bătrân, Faleza Cazino, Piața Ovidiu, scuarul de la Tribunal, Portul Tomis, bulevardul 1 Mai, strada Traian, bulevardul Regina Elisabeta, strada Termele Romane și aleile adicente, strada Mihai Eminescu și strada Remus Opreanu.

Totodată, în fiecare zi se acționează pentru dezinfecția aleilor de acces în Serviciul de Ambulanță Constanța, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, Spitalul Militar de Urgență Constanța și Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a dispus aceste măsuri privind gestionarea bolilor înalt contagioase încă din luna martie.

Pentru dezinfecție se folosește un detergent profesional care are proprietăți de spalare și degresare puternică a străzilor fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90%.

În continuare trebuie să fim atenți, să dăm dovadă de responsabilitate și să respectăm normele de igienă!

Fiți responsabili! Aveți grijă de voi și de cei dragi!, precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii