Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultare de piață pentru PUZ-ul zonei centrale a municipiului Constanța

ro

04 Nov, 2021 00:00 1747 Marime text
⦁Primăria Constanța organizează consultare de piață pentru determinarea valorii estimate a serviciului de elaborare piese scrise și desenate ce vor sta la baza elaborării PUZ - zona centrală a municipiului Constanța
⦁ Planul urbanistic zonal se elaborează în format analog şi digital (piese scrise şi desenate) pe suport topografic și cadastral actualizat, realizat în sistem de proiecţie stereografică 1970, scara 1: 2000
⦁ Se solicită oferte de preț în vederea determinării valorii estimate de achiziție a serviciilor de elaborare a pieselor scrise și desenate ce vor sta la baza elaborării documentației de urbanism, pentru teritoriul situat în suprafață de cca. 72 ha


Primăria Constanța organizează consultare de piață pentru determinarea valorii estimate a serviciului de elaborare piese scrise și desenate (studii de fundamentare și documentație de urbanism) ce vor sta la baza elaborării PUZ - zona centrală a municipiului Constanța.

Planul urbanistic zonal se elaborează în format analog şi digital (piese scrise şi desenate) pe suport topografic și cadastral actualizat, realizat în sistem de proiecţie stereografică 1970, scara 1: 2000.

Se solicită oferte de preț în vederea determinării valorii estimate de achiziție a serviciilor de elaborare a pieselor scrise și desenate ce vor sta la baza elaborării documentației de urbanism, pentru teritoriul situat în Municipiul Constanța, în suprafață de cca. 72 ha, delimitat de str. Ștefan cel Mare, str. Ștefan Mihăileanu, str. Jupiter, str. Mercur, str. Dacia, str. Decebal, str. Ștefan Mihăileanu, str. Sabinelor, str. Zorilor, str. Tudor Vladimirescu, str. Miron Costin, limitele cadastrale ale loturilor cu front la bd. Mamaia, str. Eroilor, prel. str. Bucovinei și plaja.

Aspectele supuse consultării sunt oferta de preț (TVA evidențiat distinct) în vederea determinării valorii estimate a serviciilor menționate mai sus, cu detalierea prețului estimat pe fiecare documentație în parte.

Se pot transmite orice altă informație sau propunere considerată necesară cu privire la documentele puse la dispoziție de autoritatea contractantă.

Oferta de preț, precum și alte informații, se pot transmite pe adresa de e-mail: urbanism@primaria-constanta.ro, până la data de 12.11.2021.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Consultare de piață pentru determinarea costurilor elaborării PUZ Piața Griviței din municipiul Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii