Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Primăria face demersuri pentru a construi pasarela pietonală peste liniile de cale ferată în zona Liceului Lucian Blaga (GALERIE FOTO)

ro

08 Feb, 2024 16:34 701 Marime text
Sursa galeriei foto: Primăria ConstantaVești bune pentru locuitorii din Poarta 6 și Km 4-5 Constanța. Primăria Municipiului Constanța a făcut demersurile pentru construirea pasarelei pietonale peste liniile de cale ferată în zona Liceului Lucian Blaga.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, prin proiectul ”Pasarelă pietonală peste liniile de cale ferată între Cartierul Km 4-5 și Cartierul Faleza Sud – Poarta 6, în zona Liceului Lucian Blaga” autoritatea locală urmărește realizarea unei circulații pietonale facile și sigure între cartierul Faleza Sud-Poarta 6 și Cartierul Km 4-5.

„Realizarea acestuia include amenajarea de zone dedicate pietonilor și bicicliștilor, zone ce permit traversarea unor zone abrupte, precum și facilități pe traseele propuse pentru persoanele cu dizabilități.
Documentația pentru realizarea acestui obiectiv a fost începută anul trecut. A fost aprobat studiul de fezabilitate și principalii indicatori tehnico-economici, iar în momentul de față se pregătesc documentele pentru achiziția serviciului de proiectare și de execuție a lucrărilor. Imediat ce va fi semnat contractul vor fi demarate lucrările“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Citește și: 

Bazarul de pe strada Eliberării din Constanța va fi demolat! Ce se va face în locul său?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii