Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Un șofer care a mers pe contrasens pe bulevardul Mamaia a fost reținut. Ce alte acuzații i se aduc

ro

08 Aug, 2021 15:45 1881 Marime text
  • Dosar penal pentru un șofer agresiv care a condus pe contrasens pe bulevardul Mamaia din Constanța.

La data de 5 august a.c., în jurul orei 22.10, polițiști din cadrul Secției 1 au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe bulevardul Mamaia, către Delfinariu, a observat un autovehicul care circula pe contrasens.

Acesta i-a atras atenția șoferului, referitor la modul de deplasare, moment în care conducătorul vehiculului ar fi devenit agresiv, amenințându-l cu o armă albă și urmărindu-l până în zona unei benzinării, unde ar fi coborât din autoturism și l-ar fi agresat fizic.

În urma cercetărilor, polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză, de 31 de ani, din municipiul Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, iar în urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a admis măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, informează IPJ Constanța.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii