Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:28 28 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Un nou sens giratoriu va fi amenajat la intersecția bulevardelor Mamaia și Aurel Vlaicu

ro

21 Apr, 2022 15:30 1020 Marime text
Giratoriu Sursa foto Primăria Constanța
  • Fluxurile de trafic de la intrarea în stațiunea Mamaia vor fi reproiectate.


Un nou sens giratoriu va fi amenajat la intersecția bulevardelor Mamaia și Aurel Vlaicu pentru fluidizarea traficului rutier și creșterea gradului de siguranță a conducătorilor auto. Resistematizarea va conține două variante de fluxuri auto: sezon estival(cu flux prioritar pe direcția bulevardul Aurel Vlaicu- Năvodari) și extrasezon când se vor aplica regulile de circulație dintr-un sens giratoriu.

Amenajarea rutieră presupune un proces complex care va integra reconfigurarea intersecției bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu și măsurile din cadrul proiectului „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și Stațiunea Mamaia“.

Lucrările de amenajare a noului sens giratoriu se vor desfășura începând cu data 4 mai 2022. Construcția este una provizorie, fiind necesară pentru monitorizarea valorilor de trafic, astfel încât să permită ajustarea elementelor de semnalizare rutieră.
 

Rugăm participanții la trafic să manifeste atenție sporită și să circule cu viteză redusă în perioada executării lucrărilor de modificare a intersecției, transmit autoritățile.

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii