Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:52 16 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Trafic restricționat în zona Peninsulară, de Bobotează

ro

05 Jan, 2021 12:33 925 Marime text

 
  • Trafic restricționat în zona Peninsulară, cu prilejul Prăznuirii Botezului Domnului.

Sărbătoarea creștină a Botezului Domnului Iisus Hristos va fi marcată la Constanța prin manifestări cu caracter religios, care vor avea loc cu respectarea măsurilor de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Miercuri, 06 ianuarie, de la ora 11:00, va fi organizată o procesiune religioasă având ca punct de pornire Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel", cu deplasare spre bulevardul Regina Elisabeta, strada Remus Opreanu, Portul Tomis, unde va fi săvârșită Slujba de sfințire a Aghiasmei Mari.

Pentru siguranța participanților la procesiune, spațiul de desfășurare a evenimentului va fi delimitat de către organizatori astfel încât să se poate asigura respectarea normelor legale în vigoare pentru prevenirea și combaterea efectelor pandamiei. Traseele de afluire și defluire din perimetrul de desfășurare a evenimentului vor fi delimitate și semnalizate corespunzător.

De asemenea, în această perioadă, traficul rutier va fi restricționat după cum urmează:

- până în data de 06 ianuarie 2021, ora 13:00, va fi restricționată circulația autovehiculelor pe strada Arhiepicopiei, tronsonul delimitat de strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino și bulevardul Regina Elisabeta;

- miercuri, 06 ianuarie 2021, în intervalul orar 08:00 - 13:00, se va restricționa traficul rutier pe bulevardul Regina Elisabeta, tronsonul delimitat de accesul în parcarea de la Poarta 1 pâna în zona Comandamentului Flotei;

- tot miercuri, 06 ianuarie 2021, în intervalul orar 06:00 - 13:00 se va restricționa accesul în Portul Tomis, în vederea desfășurării Slujbei de sfințire a Aghiasmei Mari.

Ti-a placut articolul?

Comentarii