Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:06 22 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Se modernizează scările de acces către Plaja Modern. Cum vor arăta

ro

09 Feb, 2021 15:10 1299 Marime text
  • Modernizarea scărilor de acces către Plaja Modern va oferi atât constănțenilor, cât și turiștilor, oportunitatea petrecerii timpului liber într-un mod civilizat.
După ani în care zona de acces către plaja Modern oferea o privește dezolantă, proiectul de consolidare și modernizare a treptelor degradate se materializează.

Echipele administratorului drumului public intervin în aceste zile asupra scărilor din zona de esplanadă de pe strada Mircea cel Bătrân, după ce în cursul săptămânii trecute s-a acționat în zona de acces către plaja Modern, dinspre strada Ștefan cel Mare.

Se decolmatează șanturile pentru a pregăti terenul pentru amplasarea rigolelor din beton. De asemenea, se înlătură bordurile de beton de pe partea laterală a scărilor. Treptele urmează să fie stabilizate prin montarea de cofraje din metal. Se vor placa cu oțel contratreptele și pereții laterali ai scărilor.

Scările vor fi recondiționate prin turnarea unui nou strat de beton iar pentru separarea fluxurilor de trecători va fi amenajată un suport de sprijin.

Modernizarea scărilor de acces către Plaja Modern va oferi atât constănțenilor, cât și turiștilor, oportunitatea petrecerii timpului liber într-un mod civilizat., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii