Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Se desființează sensul giratoriu de la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Nicolae Iorga

ro

01 Jul, 2021 17:41 5632 Marime text
  • Sensul giratoriu de la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Nicolae Iorga va fi desființat.

Măsura a fost adoptată în cadrul Comisiei de Circulație, cu avizul IPJ Constanța- Serviciul Rutier, în contextul instituirii regimului de sens unic pe strada Nicolae Iorga, dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu spre bulevardul Tomis.

Odată cu implementarea proiectului de reconfigurare a arterei rutiere nu mai există fluxul virajului la stânga dinspre strada Nicolae Iorga spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Astfel, va fi asigurată fluența circulației pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe relația înainte.

Lucrările se vor desfășura luni noaptea, echipele administratorului drumului public vor monta indicatoarele rutiere și vor trasa marcajele care vor reglementa circulația în zonă.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sauleanu jr 01 Jul, 2021 21:01 Apropos de giratorii:cand pui treceri de pietoni in jurul giratoriului,in zona cu magazine,piete,pe toate colturile intersectiei,cum vezi ca se iese din intersectie? Dupa lasarea noptii? Hai ca stiti raspunsul,edililor!
  • sauleanu jr 01 Jul, 2021 20:51 Dar exista flux la stanga de pe Lapusneanu pe N Iorga,singura intrare in cartierul prin care trece aceasta,dinspre Lapusneanu,caci dinspre Tomis,e sens interzis. Din rau in mai rau! Pe Lapusneanu e aglomerat pt ca se urca dinspre Dacia de pe patru benzi,pe doua,de la Trocadero,iar fluxul dinspre centru spre Dacia,e dublat prin aberatia de a face sens unic pe Bd Tomis!Urbanisti veniti din marginea campurilor,pusi sa modernizeze oras! "Edili"!