Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța se alătură campaniei naționale „Curățăm România!” (GALERIE FOTO)

ro

20 Apr, 2022 15:44 1367 Marime text
Deșeuri Foto Primăria Constanța

 
  • Primăria Municipiului Constanța se alătură campaniei naționale demarate de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor - „Curățăm România!”.
 
Campania se desfășoară până la data de 4 mai 2022, sub sloganul „Vrem o țară fără deșeuri abandonate!”.

Deșeuri Foto Primăria Constanța
 
Astăzi echipele municipalității au acționat în cartierul Palazu Mare, pe prelungirea Sentinelei. Din păcate, locuitorii au transformat zona într-un loc în care aruncă în mod constant gunoiul. Astfel că, a fost nevoie de o mobilizare masivă de forțe pentru a readuce terenul la starea inițială și a elimina focarul de infecție creat tot de cei care locuiesc acolo.


Deșeuri Foto Primăria Constanța

 
Din păcate, o parte dintre constanțeni sunt încă departe de a conștientiza importanța respectării normelor de mediu și transformă domeniul public în coș de gunoi.
 
În paralel, în tot orașul e forfotă pentru că Săptămâna Mare, pe lângă semnificația religioasă profundă pe care o are, reprezintă pentru gospodari perioada în care se face curățenie generală.

Echipele municipalității, ale operatorului de salubrizare, precum și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat pregătesc orașul de Paște. Se mătură și se spală străzile, trotuarele, piețele, zonele de promenadă, locurile de joacă atât din Constanța, cât și din stațiunea Mamaia.

 

Important este ca fiecare dintre noi  să aibă un comportament responsabil și să protejeze munca celorlalți și, implicit, mediul înconjurător, transmit autoritățile.

 
 

Deșeuri Foto Primăria Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii