Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Pe strada Pictor Ștefan Luchian se va circula în regim de dublu sens

ro

26 Jul, 2021 17:04 1523 Marime text
  • Începând de miercuri, 28 iulie, strada Pictor Ștefan Luchian se transformă în arteră rutieră cu dublu sens.

O nouă schimbare va avea loc în traficul din municipiul Constanța. Astfel, pe strada Pictor Ștefan Luchian se va circula în regim de dublu sens. 

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, noua reglementare rutieră va fi instituită ca urmare a solicitărilor venite din partea cetățenilor.

Astfel, începând de miercuri, 28 iulie, strada Pictor Ștefan Luchian se transformă în arteră rutieră cu dublu sens.

În urma discuțiilor dintre reprezentanți ai Primăriei Constanța și cei ai Inspectoratului de Poliției Județean Constanța, în urma dezbaterii acestui subiect în Comisia de Circulație, s-a decis trecerea la un regim de circulație în sens dublu.

„Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, execută în această perioadă lucrări de reconfigurare urbană a arealului delimitat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Primăverii. Proiectul implică o serie de lucrări edilitare care vor schimba aspectul spațiului urban.

Recomandăm participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei“ - au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursa foto: Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii