Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Parcarea din zona Plajei Modern este reamenajată (GALERIE FOTO)

ro

12 Apr, 2022 16:59 4614 Marime text
Plaja Modern Sursa foto Primăria Constanța
  • Terenul retrocedat ilegal și recuperat de municipalitate din Portul Tomis va fi folosit în avantajul comunității

Parcarea situată pe strada Lebedei, în zona Plajei Modern este reamenajată. Platforma parcajului privat a fost dezafectată iar pe locul ei se va construi o parcare care va putea fi utilizată de riverani și de toți cei care tranzitează această zonă, informează Primăria Constanța.

Astăzi, echipele Confort Urban au demarat lucrările de refacere a suprafețelor pe terenul recuperat de municipalitate. Porțiunea de parcare inundată va fi stabilizată prin turnarea mai multor straturi de piatră. Suprafața carosabilă va fi reamenajată cu asfalt și se vor aplica marcajele rutiere.

Plaja Modern Sursa foto Primăria Constanța

Investiția urmărește revitalizarea peisajului urban și dezvoltarea zonei adiacente Portului Tomis prin îmbunătățirea condițiilor de acces rutier.

Reamintim faptul că această construcție a fost desființată de municipalitate în urma hotărârii instanței. Exploatarea parcării se va realiza legal, conform HCL nr. 123/2021 privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța.


Mai multe imagini în galeria foto.

Plaja Modern Sursa foto Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii