Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:20 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Opririle neregulamentare, în atenția polițiștilor locali. Zeci de amenzi aplicate într-o singură zi

ro

10 Jun, 2021 09:04 1309 Marime text
  • Într-o singură zi, polițiștii locali au ridicat 5 de autovehicule și au aplicat 78 de sancțiuni contravenționale în valoare de 27.340 lei pentru opriri și staționări neregulamentare, precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.
Respectarea semnelor de circulație este opțională pentru unii constănțeni, chiar dacă sancțiunile nu sunt tocmai de neglijat şi riscă să rămână fără mașină o perioadă.
 
Concret, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat zilele trecute o acțiune pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în zonele și locurile în care este interzisă oprirea/staționarea voluntară.
 
Într-o singură zi, polițiștii locali au ridicat 5 de autovehicule și au aplicat 78 de sancțiuni contravenționale în valoare de 27.340 lei pentru opriri și staționări neregulamentare. De asemenea, au fost aplicate 157 de puncte de penalizare.
 
Polițiștii locali desfășoară în mod constant astfel de acțiuni pentru asigurarea fluenței pe drumurile publice, pentru defășurarea în siguranță a circulației rutiere, precum și pentru ocrotirea vieții și a sănătății participanților la trafic.
 
Încă o dată, Poliția Locală Constanța atrage atenția asupra importanței respectării regulilor de circulație. Le mulțumim tuturor celor care ne-au semnalat problemele întâlnite și îi rugăm să facă în continuare acest lucru la numărul de telefon: 0241.484.205- Dispecerat- Direcția Generală Poliția Locală., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gâgă 10 Jun, 2021 11:34 Dna reporter, Stiti cumva cand se va ocupa Pol. Locală de stațiile pt mijloacele de transport în comun de la Scoala Gimnazială Spectrum, stații blocate zilnic de zeci de autoturisme?