Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Opririle și staționările neregulamentare sancționate de polițiștii locali (GALERIE FOTO)

ro

01 Mar, 2024 13:37 648 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
 
  • De asemenea, au fost ridicate 17 autovehicule care au fost transportate în parcul auto al municipalității.
 
Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice  au desfășurat o acțiune tematică pe raza municipiului Constanta pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale privind opririle și staționările neregulamentare, în urma căreia au aplicat 316 sancțiuni contravenționale și 695 puncte penalizare la permisul de conducere, în conformitate cu prevederile Codului Rutier, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
De asemenea, au fost ridicate 17 autovehicule care au fost transportate în parcul auto al municipalității.
 
Încă o dată, polițiștii locali atrag atenția asupra importanței respectării prevederilor HG 1391/2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.
 
Cetățenii sunt rugați să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 - dispecerat Direcția generală poliția locală Constanța sau la adresa de email: politia.locala@primaria-constanta.ro, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Primăria Constanța: Se lucrează la montarea băncilor și coșurilor de gunoi pe bulevardele Alexandru Lăpușneanu, 1 Decembrie 1918, 1 Mai și șoseaua Mangaliei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii