Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:14 06 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța O zonă importantă din centrul orașului, reconfigurată total. Au fost construite alei pietonale și s-au reabilitat trotuarele

ro

12 Nov, 2021 17:10 1677 Marime text
  • Pe aleea Lupeni carosabilul a fost recondiționat pe o suprafață de 5.454 mp. 
Zona delimitată de strada Traian, strada Mihai Viteazu și bulevardul Ferdinand a fost reorganizată pentru a le oferi cetățenilor accesibilitate și mobilitate. 

Pe aleea Lupeni carosabilul a fost recondiționat pe o suprafață de 5.454 mp. Au fost construite alei pietonale și s-au reabilitat trotuarele și căile de acces către blocuri pe o suprafață de peste 1.000 mp. 

Iată comunicatul oficial pus la dispoziție de Primăria Municipiului Constanța 

Zona delimitată de strada Traian, strada Mihai Viteazu și bulevardul Ferdinand a fost reorganizată pentru a le oferi cetățenilor accesibilitate și mobilitate. Lucrările edilitare desfășurate de Primăria Constanța, prin SC Confort Urban, au schimbat aspectul spațiului urban.

Pe aleea Lupeni carosabilul a fost recondiționat pe o suprafață de 5.454 mp. Au fost construite alei pietonale și s-au reabilitat trotuarele și căile de acces către blocuri pe o suprafață de peste 1.000 mp. S-au montat 380 metri liniari de bordură 20x25 cm și 1153 metri liniari de bordură 10x15 cm.

De asemenea, aleile pietonale aferente locului de joacă au fost reamenajate cu dale. Zonele cu spațiu verde au fost extinse iar numărul de locuri de parcare a fost suplimentat, fiind disponibile aproximativ 100 locuri.

Lucrările au avut loc în contextul instituirii regimului de sens unic pe aleea Lupeni, pe porțiunea de drum care înconjoară locul de joacă.

Programul de investiții în trama stradală acoperă toate zonele rezidențiale. Se intervine pe străzile și aleile din municipiul Constanța pe care este nevoie de reabilitare și reconfigurare.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii