Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:47 20 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Lucrări în zona Peninsulară. Asfalt în locul dalelor din granit

ro

12 Jul, 2021 13:30 891 Marime text
  • Constănțenii care locuiesc sau tranzitează această zonă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuare sau pe carosabil.
Echipele administratorului public vor interveni în această săptămână pe bulevardul Tomis, tronsonul delimitat de strada Traian și Cercul Militar.

Lucrările sunt necesare având în vedere starea dalelor din granit, cu deficiențe și degradări pronunțate. Se va lucra noaptea pentru ca traficul rutier intens din timpul zilei să nu fie afectat.
 
Într-o primă etapă, se va decapa pavajul existent. Lucrările se vor desfășura luni, marți și miercuri, traficul rutier fiind restricționat parțial, între orele 19:00-05:00.
 
Suprafața carosabilă va fi reamenajată prin lucrări de asfaltare joi și vineri. Se vor turna două straturi de asfalt, binder și uzură, accesul autovehiculelor fiind restricționat în intervalul orar 19:00-05:00.
 

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează această zonă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuare sau pe carosabil.
 
Pentru evitarea oricărui incident, recomandăm participanților la trafic să circule cu atenție pe parcursul derulării lucrărilor de reabilitare a carosabilului, transmite Primăria Constanța.

Ti-a placut articolul?

Comentarii