Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:02 22 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a stabilit auditorul financiar pentru proiectul de reabilitare a zonei pietonale din Peninsulă

ro

13 Aug, 2021 00:00 2271 Marime text


⦁  Contractul în valoare de 4.700 lei a fost atribuit de primăria municipiului Constanța, societății PMS Audit & Evaluare SRL
⦁  Firma a fost înființată la data de 21 iulie 2017 și care are ca obiect principal de activitate  - contabilitate și audit financiar și consultanță în domeniul fiscal


Primăria Constanța a stabilit auditorul financiar extern pentru proiectul "Reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al Municipiului Constanța-etapa II" cod SMIS 129228.

Contractul în valoare de 4.700 lei a fost atribuit de primăria municipiului Constanța, vezi secțiunea “documente” societății PMS Audit & Evaluare SRL.

Firma a fost înființată la data de 21 iulie 2017 și care are ca obiect principal de activitate codul CAEN 6920 - Activități de contabilitate și audit financiar și consultanță în domeniul fiscal.

Societatea este administrată de Șeila Nezir. În 2020, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 53.010 lei și un profit de 49.817 lei.

La sfârșitul anului trecut, Primăria Constanța a atribuit și serviciul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă proiectului “Reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al Municipiului Constanța-etapa II".

Valoarea totala a achiziției, fără TVA este de 294.469.68 lei.

Firma câștigătoare este Tehno Consulting Solution SRL.

Proiectul de reamenajare integrată a zonei pietonale din centrul istoric, demarat în 2018, are ca perioadă de implementare intervalul 2018-2023.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Primăria Constanța a atribuit două contracte de prestare a unor servicii de audit financiar în cadrul proiectelor de creștere a eficienței energetice a imobilelor liceelor "Decebal" și "Traian"

Cine va realiza proiectul tehnic de reabilitare a Peninsulei constănțene, etapa II-a

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii