Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. O nouă parcare va fi dată în folosință. Unde este situată

ro

15 Sep, 2020 18:08 2103 Marime text
  • Aceasta este amplasată pe strada Tulcei, în zona școlii 36.
  • Echipele de muncitori lucrează acum la pregătirea suprafeței. 
Primăria Constanța amenajează o nouă parcare cu aproximativ 500 de locuri. Aceasta este amplasată pe strada Tulcei, în zona școlii 36. Echipele de muncitori lucrează acum la pregătirea suprafeței.

Acum o săptămână, echipele municipalității au finalizat lucrările la parcarea cu 320 de locuri amenajată între străzile Ștefăniță Vodă – Dionisie cel Mic.
 

Daniel Vlăescu – șef serviciu tehnic SC Confort Urban: “Venim cu vești bune pentru locuitorii orașului, o nouă parcare cu peste 470 de locuri, destinată celor care locuiesc în zona delimitată de străzile Badea Cârțan și Tulcei. Amenajarea este completă cu zone dedicate pentru pietoni, zone speciale pentru persoanele cu dizabilități dar și amenajări urbanistice acolo unde ne permite locația. Primăria Municipiului Constanța lucrează permanent la proiecte care să răspundă nevoilor locuitorilor orașului.”

În acest moment, echipele de specialiști  execută  lucrări de amenajare a suprafețelor. Urmează refacerea stratului de fundare în vederea aplicării asfaltului. Concomitent vor fi amenajate trotuare, borduri, alei de acces și spații verzi, precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii