Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:45 16 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Lucrări la infrastructura rutieră și pietonală. Unde se acționează

ro

22 Mar, 2021 10:51 1454 Marime text
  • Infrastructură rutieră și pietonală, în curs de reabilitare, în mai multe zone din oraș.

Conform graficului de lucru, în această săptămână continuă decopertarea suprafeței carosabile pe strada Avram Iancu, în etapa premergătoare asfaltării. Lucrările de reabilitare a carosabilului se extind pe strada Constantin Brătescu, între strada Avram Iancu și strada I.G. Duca și pe strada Griviței, între strada I.G. Duca și strada Jupiter, unde a fost modernizată infrastructura zonei pietonale.

Pe strada Dragoslavele, tronsonul delimitat de bulevardul Mamaia și strada Chiliei și pe strada Unirii, între strada Zorelelor și bulevardul Mamaia continuă intervențiile asupra trotuarelor. Se decapează suprafața pietonală și se montează borduri noi.

În paralel, în zona Poarta 1 se îmbunătățesc condițiile de acces pietonal prin modernizarea pavajului.

Lucrările de amenajare a parcării situate pe aleea Nalbei, între blocurile L107 și L111, se apropie de finalizare. În această săptămână, se va turna stratul final de asfalt.

De asemenea, în parcarea situată pe strada Badea Cârțan, se amenajează zone destinate circulației pietonilor. Echipele administratorului drumului public montează borduri noi pe terenul delimitat de aleile Lotca și Licurici.

Pentru îmbunătățirea condițiilor de trafic rutier, se aplică marcaje la trecerile de pietoni și în parcările amenajate. Totodată, continuă montarea indicatoarelor de informare în mai multe zone din oraș și recondiționarea echipamentelor de semaforizare.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii