Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Licitația pentru extinderea Delfinariu, rămasă fără ofertanți

ro

30 May, 2023 13:56 1291 Marime text
La finalul ședinței ordinare a Consiliului Județean Constanța, președintele CJ Mihai Lupu susține o conferință de presă. 

În cadrul acesteia Mihai Lupu a declarat că în cadrul proiectului de extindere a Delfinariului 4 ofertanți s-au retras, astfel că procedura va fi reluată.

De asemenea, astăzi la ora 15.00 se incheie depunerea documentației pentru Spitalul Mama și Copilul, iar 27 de firme s-au arătat interesate. 

În cadrul conferinței se discută și despre Festivalul de la Mamaia. 

Amintim că, în luna aprilie 2023, Contractul pentru execuţia obiectivul de investiţie „Extindere Delfinariu, Municipiul Constanţa” fusese scos la licitație de Consiliul Judetean Constanta. Obiectul achiziției constă în atribuirea unui contract de execuţie de lucrări pentru realizarea obiectivului „Extindere Delfinariu, Municipiul Constanţa” – rest de executat, conform proiectului tehnic (PT+DE+CS) întocmit pentru execuţia lucrărilor de construire (arhitectură, rezistenţă, instalaţii electrice, instalaţii sanitare, instalaţii termice), organizare de şantier.

Citește și: 

Consiliul Județean a scos la licitație contractul pentru continuarea lucrărilor de extindere a Delfinariului Constanța. Cele 17 milioane de lei provin de la bugetul local!

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii