Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Imnul Zbumzzi, invitație la distracție estivală

ro

18 Aug, 2021 16:06 1310 Marime text
  • Participarea la evenimentele Zbumzzi este gratuită!
Cine oare nu a auzit de imnul Zbumzzi? Imnul care deschide și închide orice eveniment animat de îndrăgita trupă din Constanța care și-a făcut o mulțime de prieteni printre copiii de toate vârstele.

Afirmația este demonstrată de mulțimea de copii care participă la fiecare întâlnire marca Zbumzzi, așa cum sunt și cele organizate în prezent, care se desfășoară în perioada 3-26 august, în fiecare marți, miercuri și joi, în Parcul Arheologic de lângă Primăria Municipiului Constanța. Toate aceste întâlniri estivale sunt incluse în cadrul proiectului „Hip Hip... Cine este Zbumzzi?”, organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Pentru a testa fidelitatea micilor fani, trupa Zbumzzi a lansat o provocare părinților: să-i filmeze pe cei mici cântând imnul și să-l posteze pe pagina de Facebook, alături de imagini surprinse, în această vară, la evenimentele Zbumzzi.

Versurile imnului Zbumzzi sunt scrise de Alec Blenche, iar muzica este compusă de Alexandru Neș.

Așadar, nu uitați... „Zbumzzi, Zbumzzi/ Hai strigați mai tare/ Zbumzzi, Zbumzzi, ne distrăm la mare/ Zbumzzi, Zbumzzi, hai veniți și voi/ Să cântați și să dansați, să vă distrați cu noi“. Imnul Zbumzzi se aude în fiecare marți, miercuri și joi, între 3 și 26 august.

„Hip Hip... Cine este Zbumzzi?” este un proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 139291/13.07.2020. Valoarea totală a proiectului este de 190.000 lei.

Participarea la evenimentele Zbumzzi este gratuită!




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii