Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Echipele Confort Urban intervin pe un tronson al bulevardului Mamaia

ro

10 Jun, 2020 08:32 941 Marime text
  • Lucrări de asfaltare pe un tronson al bulevardului Mamaia.
  • Echipele administratorului drumului public vor acționa cu utilaje joi, 11 iunie și vineri, 12 iunie, pentru turnarea covorului asfaltic.
Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă recondiționarea carosabilului pe bulevardul Mamaia, porțiunea cuprinsă între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu.

Echipele administratorului drumului public vor acționa cu utilaje joi, 11 iunie și vineri, 12 iunie, pentru turnarea covorului asfaltic.

Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, circulația autovehiculelor va fi restricționată alternativ, pe câte un sens de mers, în intervalul orar 19:00 – 05:00.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită
 în zona în care se execută lucrări, precizează Primăria Municipiului  Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.


Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii