Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Dosare penale pentru infracțiuni la regimul rutier

ro

16 Mar, 2020 12:20 1506 Marime text
Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au condus cu permisul reținut sau sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 14 martie a.c., în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 59 de ani, care a condus un autoturism pe strada Albatros din satul Poiana. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză figura în baza de date cu permisul de conducere reținut.

La data de 14 martie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Frunzelor din Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 14 martie a.c., în jurul orei 17.45, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un tânăr, de 19 ani, care a condus un autoturism pe strada Oltenilor din satul Sinoe, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii