Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Dosare penale întocmite unor șoferi băuți și fără permis

ro

03 Mar, 2020 10:20 1380 Marime text

Polițiștii din cadrul IPJ Constanța au întocmit dosare penale pe 2 martie a.c. pentru mai multe abateri la regimul rutier.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 2 martie a.c., în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe strada Cantoanelor din localitatea Costinești, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Bărbatul a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia la data de 2 martie a.c., în jurul orei 18.00, au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism pe strada Poligonul Viilor din Medgidia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că vehiculul în cauză figura ca radiat din circulație.

Polițiști din cadrul Secției 3 la data de 3 martie a.c., în jurul orei 01.30, au identificat un bărbat, de 51 de ani, care a condus un autoturism pe strada Sabinelor din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că vehiculul în cauză avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii