Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:54 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța De astăzi, platforma pentru rezervarea unui loc de parcare este funcțională

ro

25 May, 2021 10:26 11144 Marime text
  • Primăria Constanța simplifică modalitatea obținerii unui loc de parcare rezidențial/riveran.
De astăzi, este funcțională pentru depunerea sau actualizarea cererilor platforma https://parcari.primaria-constanta.ro/.
 

„Accesați https://parcari.primaria-constanta.ro/ și depuneți cerere pentru rezervarea unui loc de parcare disponibil în apropierea locuinței dumneavoastră”, precizează Primăria Constanța.

 
Există trei categorii:
 
1. persoane care solicită pentru prima dată un loc de parcare,
2. persoane care au o cerere depusă și nu au beneficiat de un loc de parcare accesează platforma pentru actualizarea datelor,
3. persoane care au autorizație pentru un loc de parcare mai veche de 5 ani și, incepând cu anul 2021, doresc un loc de parcare.

 
De asemenea, dacă întâmpinați orice fel de problemă, puteți beneficia și de suport online pe platformă. Totodată, puteți obține suport și informații și la numărul de telefon 0241.488.179
 
Pentru obținerea unui loc de parcare nu trebuie să figurați cu sume restante în evidențele fiscale.

Serviciul Public de Impozite și Taxe va pune la dispoziție departamentului de specialitate informațiile cu privire la situația fiscală a solicitanților.

Nu mai este necesar să vă prezenetați la ghișeele SPIT pentru obținerea adeverinței, acest lucru va fi verificat de inspectorii desemnați în acest sens.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii