Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Cui se adresează proiectul „Hip Hip... Cine e Zbumzzi?”. Ce spectacole îi așteaptă pe copii în această săptămână

ro

09 Aug, 2021 09:07 1551 Marime text

  • Spectacolele din cadrul proiectului „Hip Hip... Cine e Zbumzzi?” sunt programate astfel: marți – ora 19.30, „Lumea poveștilor”, miercuri - ora 19.30, „Piatra din casă” și joi – ora 19.30, „Albă-ca-Zăpada“.
Proiectul „Hip Hip... Cine e Zbumzzi?”, care se desfășoară în perioada 3-26 august, în Parcul Arheologic, are ca punct țintă copiii din Constanța sau pe cei care vin la mare, alături de părinți.

În realitate, de evenimentele incluse în cadrul proiectului alături de princhindei se bucură spectator de toate vârstele.

Mai ales la spectacolele susținute în fiecare seară de marți, miercuri și joi, alături de prichindei, care ocupă locurile din fața scenei, părinții, dar și bunicii fără nepoți, ieșiți la plimbare, se opresc și urmăresc cu bucurie magia de pe scenă.

Spectacolele din cadrul proiectului „Hip Hip... Cine e Zbumzzi?” sunt programate astfel: marți – ora 19.30, „Lumea poveștilor”, miercuri - ora 19.30, „Piatra din casă” și joi – ora 19.30, „Albă-ca-Zăpada“.

Activitățile Zbumzzi, la care personaje principale sunt copiii, încep însă de la ora 16.00, astfel: marți - „Cursa cu Zbumstacole”, miercuri - „Constanța are talent cu Zbumzzi” și joi - „Căutarea de comori în Ținutul Zbumzzi”.

Proiectul „Hip Hip... Cine este Zbumzzi?”, organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța, este un proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 139291/13.07.2020. Valoarea totală a proiectului este de 190.000 lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii