Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:38 02 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Continuă lucrările la infrastructura rutieră din cartierul Compozitorilor

ro

29 Oct, 2020 14:49 771 Marime text
  • Primăria Municipiului Constanța continuă programul de amenajare a infrastructurii rutiere în cartierul Compozitorilor.

Strada Clopoțeilor a fost transformată într-o arteră de circulație pe care traficul rutier se poate desfășura în condiții optime. Zona carosabilă a fost îmbrăcată în asfalt. În etapa premergătoare asfaltării, infrastructura terenului a consolidată prin lucrări de excavare și compactare.

Se execută prima etapă a lucrărilor de amenajare a carosabilului, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră.
După ce această etapă este finalizată, se trece la faza doi de proiect care înseamnă intervenții pe partea exterioară, borduri și trotuare.

Pe strada Edmond Deda s-a încheiat procesul de consolidare a infrastructurii rutiere, carosabilul urmând să fie îmbrăcat în asfalt.

Prin programul de investiții pe care Primăria Municipiului Constanța îl implementează în cartierul Compozitorilor, în ultimele luni au fost îmbunătățite condițiile de trafic rutier pe străzile Ion Voicu, Sabin Drăgoi, Nicolae Kirculescu, Ionel Perlea, Dimitrie Cuclin, Paul Constantinescu, Constantin Bobescu, Haricleea Darclée și pe aleile Iosif Sava, Muzicii, Ion Voicu și Madrigalului.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii