Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Continuă acțiunile de plantare, pe faleza Cazinoului

ro

10 May, 2022 16:33 1306 Marime text
foto PMC

Echipele Serviciului Spații Verzi au plantat crăițe, petunii și verbine multicolore pe faleza Cazinoului, un loc preferat de plimbare atât de constanțeni cât și de turiști, informează Primăria Constanța. 
 
De asemenea, spațiile verzi beneficiază de îngrijire, fiind cosită iarba și tunse gardurile vii, se greblează frunzele și crengile uscate, se transportă resturile vegetale și sunt măturate aleile și strânse gunoaiele.
 
Conform sursei citate, echipele Direcției Generale Gestionare Servicii Publice împreună cu cele ale firmelor prestatoare și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat vor acționa permanent în tot orașul pentru îmbunățirea curățeniei și a calității tuturor spațiilor verzi din Constanța.

 

„Vă rugăm să protejați spațiul verde, iar în situația în care constatați fapte antisociale de vandalism sau de sustragere a materialului dendrologic să sesizați acest lucru la numerele de telefon:0241.55.00.55-Dispecerat Primăria Constanța și 0241.484205 și 0341.922-Direcția Generală Poliția Locală Constanța”, precizează Primăria. 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii