Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:08 28 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Concerte în ultimul weekend al „Serilor de teatru și muzică la Pontul Euxin”

ro

29 Aug, 2021 14:42 627 Marime text
  • Festivalul „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”, ediția a III-a, ajuns spre final continuă în ultimul weekend cu invitații de nerefuzat la concert.
Vineri, 27 august, publicul s-a bucurat de compania muzicii ușoare de calitate. Au cântat pentru spectatorii de la Pontul Euxin: Ileana Șipoteanu, Carmen Rădulescu, Liliana Cornilă, Catinca Hanțiu și Ionuț Dulgheriu.

Sâmbătă, 28 august, Marius Mihalache și band-ul său, alături de Arabela Nicolau, au prezentat publicului un concert dinamic, plin de duioșie și culoare, „Săftița”. Acesta a împrumutat numele piesei pe care Mihalache a compus-o pentru fiica sa, Emily, pornind de la versurile scrise de mama micuței, nimeni alta decât solista Arabela Nicolau.

Ultima întâlnire din cadrul proiectului „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin” va avea loc duminică. 

Intrarea la evenimente este liberă!

Festivalul „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”, care se desfășoară în perioada 6-29 august, este un proiect organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA în parteneriat cu Facultatea de Arte-Universitatea ”Ovidius” din Constanța și Uniunea Teatrală din România, cu finanțarea Primăriei Municipiului Constanța. Acesta este un proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 146224/23.07.2020.

Ti-a placut articolul?

Comentarii