Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Complexul de agrement Gravity Park, redeschis. Măsuri suplimentare în contextul pandemiei de Covid-19

ro

29 Aug, 2020 18:57 1880 Marime text

 
  • Accesul în incinta Gravity Park se face în două serii de câte 15 persoane.  
 
Vești bune pentru pasionații de sporturi extreme.
 
Complexul de agrement Gravity Park, administrat de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța, și-a deschis porțile.
 
RAEDPP Constanța vine astfel în întâmpinarea solicitărilor primite de la practicanții de sporturi extreme, mulți dintre ei participanți la concursuri de profil, care și-au exprimat dorința ca parcul să se deschidă, pentru a se putea antrena corespunzător.
 
Primii care au profitat de deschiderea Gravity Park au fost un grup de scooteriști care au realizat scheme spectaculoase pe trotinetă, cu respectarea normelor de siguranță sanitară.
 

Precizăm faptul că, în contextul pandemiei generate de noul Coronavirus – Covid-19, accesul în incinta Gravity Park este limitat și implică respectarea unor măsuri suplimentare, pentru ca riscul de infecție să fie redus la minimum. Astfel, accesul în parc este permis doar persoanelor care în ultimele 14 zile NU au intrat în contact cu o persoană diagnosticată cu Covid-19 sau suspectă de infectare cu noul Coronavirus, precum și persoanelor care NU prezintă simptome ale vreunei boli infecțioase respiratorii (ex: febră, tuse, respiraţie greoaie/dificultăţi în respiraţie, frisoane, dureri musculare, pierdere de gust sau miros etc.). Totodată, utilizatorii sunt rugați să păstreze distanța socială de 1,5 m - 2 m, să evite formarea grupurilor de persoane și să folosească dezinfectantul de mâini pus la dispoziție de către RAEDPP Constanța, se arată într-un comunicat.

 
Accesul se face în două serii de câte 15 persoane, zilnic, începând de luni, 31 august.
 
Durata standard de acces în complexul de sporturi extreme este de trei ore/serie, astfel:
 
- 09:00 – 12:00  seria întâi;
- 12:00 - 15:00   închis penyru igienizare;
- 15:00 – 18:00  seria doi.
 
Accesul în incinta Gravity Park se face gratuit, pe bază de programare în prealabil, printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a RAEDPP Constanța (https://www.facebook.com/raedppCT).
 

Precizăm faptul că, în contextul actual, accesul NU se va mai face pe bază de legitimație. Astfel, pentru a putea desfășura sporturi extreme în interiorul parcului de distracții, sportivii trebuie să prezinte un act de identitate valabil. Minorii vor fi însoțiți de către părinte/tutore legal, se mai precizează în comunicat.

 
Gravity Park este cel mai mare complex în aer liber din România dedicat activităților sportive extreme, care se întinde pe o suprafață de 8.500 de metri pătrați și este prevăzut cu patru zone destinate sporturilor extreme: zonă de skatepark, zonă de parcour și trial, zonă de dirt și zonă de climbing.

Sursa foto: RAEDPP
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii