Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța, colorată cu flori! În ce zone din municipiu le putem admira

ro

26 May, 2022 17:49 1451 Marime text
zonele cu spațiu verde din municipiul Constanța sunt înfrumusețate cu flori, foto: PMC
Rând pe rând, zonele cu spațiu verde din municipiul Constanța sunt înfrumusețate cu flori anuale. Plante din fel de fel de specii încântă ochii celor care străbat Constanța la pas, din autobuze ori din mașinile personale.
 
În această perioadă, se plantează peste 30.000 de flori de piatră, steluțe și salvie în jardinierele de pe Faleza Cazinoului din Constanța, din zona Muzeului de Artă Constanța, Muzeului de Sculptură „Ion Jalea” și în parcul Tăbăcărie.

 zonele cu spațiu verde din municipiul Constanța sunt înfrumusețate cu flori, foto: PMC
Acțiunile de plantare se vor extinde pe spațiile verzi din parcuri și zone de promenadă, precum și pe fâsiile stradale din intersecții.
 

Spațiile verzi trebuie protejate însă de fiecare dintre noi. De aceea, facem apel la dumneavoastră, în situația în care constatați acte de vandalism sau de sustragere a plantelor, să anunțați acest lucru la numerele de telefon: 0241.55.00.55-Dispecerat Primăria Constanța și 0241.484205 și 0341.922-Direcția Generală Poliția Locală Constanța., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii