Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Ce spectacole marca Zbumzzi îi vor încânta pe copii, în această săptămână, în Parcul Arheologic

ro

12 Aug, 2021 10:11 1922 Marime text

 
  •  Dacă marți, picii au urmărit cu multă atenție spectacolul „Piatra din casă“, de Vasile Alecsandri, miercuri ei sunt așteptați să vadă peripețiile prin care trece Alba-ca-Zăpada, eroina din basmul cu același nume al Fraților Grimm, la Constanța. 
Proiectul „Hip Hip... Cine este Zbumzzi?” continuă, pentru a doua săptămână consecutiv, în Parcul Arheologic de lângă Primăria Municipiului Constanța, de marți până joi.
 
Pe lângă deja îndrăgitele activități educative, din intervalul orar 16.00-18.00, „Cursa cu Zbumstacole“ - marțea,  „Constanța are talent cu Zbumzzi” - miercurea și „Căutarea de comori în Ținutul Zbumzzi” - joia, prichindeii, dar nu doar ei, pot urmări spectacole de teatru în aer liber, începând cu ora 19.30.

 Dacă marți, picii au urmărit cu multă atenție spectacolul „Piatra din casă“, de Vasile Alecsandri, miercuri ei sunt așteptați să vadă peripețiile prin care trece Alba-ca-Zăpada, eroina din basmul cu același nume al Fraților Grimm.
 
Joi, prichindeii sunt invitați să intre în „Lumea poveștilor”. Așa se numește acest spectacol plin de farmec și învățăminte, potrivit pentru toate vârstele, realizat de Facultatea de Arte din cadrul Universității „Ovidius“ din Constanța.
 
Și... nu uitați! Proiectul „Hip Hip... Cine este Zbumzzi?”, care a debutat pe 3 august, continuă până pe 26 august, în fiecare zi de marți, miercuri și joi. Loc de întâlnire, Parcul Arheologic.
 
Proiectul este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța fiind un proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 139291/13.07.2020. Valoarea totală a proiectului este de 190.000 lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii