Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:27 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Câți bani se dau pentru focul de artificii de la Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești (DOCUMENT)

ro

08 Jun, 2023 14:10 2064 Marime text
foto: Pixabay Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” din Constanța, a semnat un contract, prin cumpărare directă. 

Informațiile privind cumpărarea directă au fost publicate pe platforma Licitație Publică.ro, la data de 08 iunie 2023.

Obiectul achiziției îl reprezintă achiziția de focuri de artificii „Fire Terminator 3” pentru Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești.

 
Date despre achiziție

Valoarea estimată a achiziției este de 19.327.74 lei.
Firma ofetantă este Ballonstyle SRL. 


Descrierea succintă a achiziției 

Durează aproximativ 10 Minute, conține o sumedenie de efecte diferite, cu o înalțime medie de tragere de 30m, secvențe de calibru mare și diferite înclinații.Tragearea va fi realizată din două locații. Secvența de final cu durată de aproximativ un minut este realizată cu efecte de înălțime 100m, care crează un spectacol deosebit.

Efecte folosite sunt cracking, brocarde colorate, comete șuierătoare, candele romane, salcii căzătoare, flori colorate, etc.


 
Despre Ballonstyle SRL


Societatea a fost înființată în anul 2006 în Constanța, și are ca obiect principal de activitate activități de design specializat, potrivit Termene.ro.

Cifra de afaceri a fost de 513.466 lei în anul 2022, înregistrându-se o creștere cu 62%, un profit de 33.858 lei, după 16 ani de activitate.

Ballonstyle SRL a raportat un singur angajat. 

Asociați sunt Mitulescu Marius-Aurelian, asociat unic și administrator (acesta mai este asociat și în cadrul Auto Moto Super Class SRL și în cadrul Penami Electric SRL, dar ocupă și funcția de cenzor supleant în cadrul Radiotehnica Societete Cooperativă Meșeteșugărească) și Mitulescu Ecaterina (asociat unic și administrator în cadrul Ballonstyle Round SRL, asociat în cadrul Raza Tic SRL, asociat și administrator în cadrul Auto Moto Super Class SRL, asociat în cadrul Penami Electric SRL, asociat și administrator în cadrul Lex Crewing SRL) 
 

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind cumpărarea directă.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și: Laura Abibula-Stroe a câștigat concursul de manager la Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii