Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:29 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Articole de îmbrăcăminte și parfumuri contrafăcute, ridicate de jandarmi

ro

07 Oct, 2020 11:58 1616 Marime text

        
  • Jandarmii constănțeni au surprins două persoane care vindeau fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, articole de îmbrăcăminte și parfumuri, susceptibile de a fi contrafăcute.
 
Marți, 06 octombrie a.c., ora 13.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în apropierea Portului Turistic Tomis din municipiul Constanţa, au surprins două persoane în timp ce comercializau, fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, zeci de articole de îmbrăcăminte și 12 parfumuri, susceptibile de a fi contrafăcute.

„Luate la întrebări, persoanele nu au putut prezenta documentele de provenienţă a mărfii. În plus, nu deţineau nici autorizaţie de comercializare a bunurilor. Prin urmare, jandarmii le-au întocmit actele de constatare pentru fapta de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată”, precizează Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa.

Bunurile oprite de la comercializare (pantaloni de trening, bluzoane și parfumuri) au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.
 
Sursă foto: Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii