Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:03 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Anunț important al Administrației Fondului Imobiliar pentru solicitanții de locuințe sociale și chirie de la fondul de stat

ro

13 Sep, 2023 15:15 885 Marime text
Administrația Fondului Imobiliar (AFI) S.R.L. informează solicitanții de locuințe sociale și chirie fond de stat că au obligația ca până la data de 13 octombrie să își reînnoiască cererea privind atribuirea unei locuințe.

Potrivit reprezentanților AFI, în situația în care solicitanții locuințelor de tipul celor mai sus menționate nu reconfirmă solicitarea, aceasta se arhivează, iar ei vor fi nevoiți să depună o nouă solicitare, conform criteriilor de acces și de ierarhizare.

„Cererile pot fi depuse la registratura AFI S.R.L., din Bdul. Tomis nr. 101, etaj I, Constanța, după următorul program: Luni – Joi: 08:30 – 15:00; Vineri: 08:30 – 13:00, sau prin e-mail, la adresa public@raedpp-constanta.ro“ - au mai precizat reprezentanții Administrației Fondului Imobiliar .

Citește și: 

Ședința CLM Constanţa. Consilierii au votat pentru absorbția AFI SRL de către Confort Urban și pentru suspendarea PUZ-ului cartierului Palazu Mare! (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii