Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Activități preventive desfășurate de polițiști

ro

22 Dec, 2023 21:51 839 Marime text
  • Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe activități preventive.
 
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe activități preventive, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.
 
La data de 21 decembrie 2023, polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și specialiști ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, au acționat pentru prevenirea traficului de droguri în rândul conducătorilor auto aflați în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche.
 
Astfel, acestora le-au fost aduse la cunoștință prevederile Legii 213/2023, potrivit cărora nu se poate dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere în cazul conducătorilor auto care nu dețin permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule sau sunt sub insfluența alcoolului și provoacă accidente rutiere din care rezultă decesul unor persoane.
 
Totodată, polițiștii au derulat acțiuni de prevenire a furturilor din locuințe și a folosirii și comercializării ilicite de materiale pirotehnice, în municipiul Mangalia, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Acțiuni ale polițiștilor din Constanța. Iată ce au constatat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii