Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:18 05 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Acces rutier și pietonal îmbunătățit în cartierul KM 5

ro

19 May, 2020 13:10 1292 Marime text
  • Echipele SC Confort Urban SRL au finalizat recondiționarea carosabilului pe strada Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu din Constanța.
  • Tot pe strada Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu, municipalitatea continuă programul de modernizare a traseelor pietonale.
Lucrările de reabilitare a tramei stradale desfășurate de Primăria Municipiului Constanța au modernizat zona rezidențială.

Ieri, echipele SC Confort Urban SRL au finalizat recondiționarea carosabilului pe strada Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu.

Mixturile asfaltice au fost turnate în două straturi pentru a asigura condiții optime de trafic rutier.

Lucrările de asfaltare au cuprins și strada Prelungirea Micșunelelor, unde suprafața decopertată a fost reabilitată.

Tot pe strada Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu, municipalitatea continuă programul de modernizare a traseelor pietonale. În această perioadă, se reabilitează trotuarele prin montare de borduri noi și turnare de asfalt.

Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se lucrează, precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii