Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:37 22 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor s-a pronunțat cu privire la o achiziție organizată de Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu

ro

14 Jul, 2021 00:00 1209 Marime text
  • Decizie adoptată de CNSC la contestația transmisă de TIAB SA, în contradictoriu cu cu SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA
  • Era vizată o clarificare din oficiu, publicată în SEAP în cadrul procedurii de atribuire a contractului de achiziție publică de lucrări având ca obiect Upgrade Balizaj luminos la PDA dir.36
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a decis să respingă ca nefondată contestația
  • Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 1425/C5/1108 la contestația transmisă de TIAB SA, cu sediul în municipiul București.

Societatea a  contestat răspunsul din adresa nr. 6310/23.04.2021, reprezentând „Clarificare din oficiu”, publicată în SEAP în cadrul procedurii de atribuire „simplificată”, online, fără etapă finală de licitație electronică, a contractului de achiziție publică de lucrări având ca obiect „Upgrade Balizaj luminos la PDA dir.36”, cod CPV 45235000-3 (Rev. 2), inițiată de SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA, în calitate de entitate contractantă, și a solicitat: „(...) suspendarea procedurii de atribuire până la soluţionarea prezentei contestaţii; - obligarea entităţii contractante să adopte măsurile necesare restabilirii legalităţii, în sensul: anulării în parte a clarificării din oficiu nr. 6310/23.04.2021, respectiv anulării ca nelegal a «răspunsului remediat» ; obligarea entităţii contractante la plata cheltuielilor ocazionate de judecarea prezentei contestaţii constând în onorariu avocaţial”.

După studierea documentelor, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a decis să respingă ca nefondată contestația formulată de TIAB SA, în contradictoriu cu SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA.

Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii