Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța verifică documentația pentru proiectul “Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu”

ro

23 Nov, 2020 00:00 1590 Marime text
  • CJC organizează o nouă licitație pentru obiectivul de investiție "Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu"
  • Sunt necesare servicii de verificare tehnică a documentației
  • Valoarea estimată a contractului este de 8000 de lei
  • Data limită de depunere a ofertelor este  25.11.2020, ora 12:00
  • Proiectul “Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu", Cod SMIS 116048, este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020
     
Licitația pentru atribuirea contractului de peste 4,5 milioane de lei și-a ales câștigătorul încă din luna septembrie a.c.
Singura ofertă depusă a venit din parea asocierii Research Consorzio Stabile Societa Consortile A.R.L. (lider de asociere), Crindesign Proiect, SC Hester Art SRL şi Break Sistems SRL (subcontractant). 
Cu licitația atribuită, Consiliul Județean Constanța cumpără servicii de verificare tehnică a documentației (PT+CS+DE) aferente obiectivului de investiție "Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu", Cod SMIS 116048.

Valoarea estimată a contractului este de 8000 de lei.
Data limită de depunere a ofertelor este  25.11.2020, ora 12:00.

Obiectul achiziției publice îl reprezintă verificarea documentației : proiect tehnic (PT), detalii de execuție (DE), caiete de sarcini (CS), breviare de calcul, elaborate de către proiectant aferente obiectivului de investiție « Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu », inclusiv verificarea modificărilor de soluții tehnice pe parcursul execuției, în conformitate cu prevederile Legii nr.10/1995 privind calitatea în construcții, cu modificările și completările ulterioare.

Proiectul “Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu", Cod SMIS 116048, este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 5: “Ȋmbunătățirea mediului urban și conservarea, protecția și valorificarea durabilă a patrimoniului cultural", Prioritatea de investiție 5.1: “Conservarea, protejarea, promovarea și dezvoltarea patrimoniului natural și cultural", Operațiunea: “Impulsionarea dezvoltării locale prin conservarea, protejarea și valorificarea patrimoniului cultural și a identității culturale".

La achiziție, pot participa toți operatorii economici interesați indiferent dacă aceștia dețin sau nu cont în SEAP.
Ofertele vor fi transmise pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro sau la Registratura Consiliului Județean Constanța, Bd. Tomis, nr.51, Constanța, până la data limită de depunere, cu adresa de înaintare conform Formular nr.1, în care se va preciza obiectul achiziției și datele de identificare ale ofertantului.
Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.

Citește și:

Monument istoric, de o valoare inestimabilă Cum s-a încheiat licitația pentru salvarea Mormântului pictat de tip Hypogeu

„Protejat” de un proiect european încremenit de patru ani în... implementare:
Inestimabilul mormânt pictat hypogeu prăduit din nou. Strigăt de disperare al constănțenilor (galerie foto+video)


Constanța, în 2019:
Licitații pentru fărâme de istorie. Tentativele CJC de a reabilita monumentele unice ale orașului (galerie foto

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii