Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța realizează cadastrul pentru drumurile, clădirile, și terenurile aflate în administrare

ro

17 Jun, 2021 00:00 1340 Marime text
⦁    Consiliul Județean Constanța achiziționează servicii cadastrale și publicitate imobiliară în vedera elaborării documentațiilor cadastrale privind înscrierea în cartea funciară a drumurilor județene, clădirilor și terenurilor, aflate în domeniul public al județului
⦁    Licitația se desfășoară pe mai multe loturi
⦁    Primul lot vizează drumurile județene iar cel de-al doilea clădiri și terenuri
⦁    Data limită pentru transmitere propuneri este 02.07.2021



Consiliul Județean Constanța achiziționează servicii cadastrale și publicitate imobiliară în vedera elaborării documentațiilor cadastrale privind înscrierea în cartea funciară a drumurilor județene, clădirilor și terenurilor, aflate în domeniul public al județului Constanța.

Licitația se desfășoară pe mai multe loturi: primul lot vizează drumurile județene și cuprind servicii de primă înscriere și actualizare a cărțiilor funciare existente prin evidențierea pe plan a părții carosabile, rigolelor și altor tipuri de amenajamente și încrierea în cartea funciară a podurilor și podețelor ca și construcții cu evidențierea pe plan a poziției kilometrice. Documentații cadastrale necesare înscrierii în cartea funciară a dreptului de proprietate asupra unui imobil - teren pentru minim 300 kml - maxim 600 kml drum județean.
Lotul al doilea curprinde înscrierea și actualizarea cărților funciare a bunurilor clădiri și terenuri, cu realizarea releveelor, care aparțin domeniului public si privat al județului Constanța.

Consultarea se va desfășura doar în sistem electronic. Orice operator economic/ organizație profesională are posibilitatea de a transmite informații cu privire la aspectele supuse consultării la adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro. Informațiile cu privire la rezultatul consultării vor fi publicate pe site-ul www.e-licitatie.ro (platforma SEAP/SICAP - secțiunea Consultarea pieței), precum și pe site-ul CJC, www.cjc.ro , la secțiunea Achiziții Publice - Consultare Piață.

Data limită pentru transmitere propuneri este 02.07.2021.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii