Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța demarează licitațiile pentru reabilitarea Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Albatros

ro

14 Sep, 2021 00:00 1898 Marime text


⦁ CJC achiziționează servicii de elaborare  a  documentaţiei pentru obiectivul de investiţie  „Reabilitarea, amenajarea şi dotarea  Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Albatros Constanţa”
⦁ Valoarea estimată a achiziţiei este de 135.000 lei fără TVA
⦁ Termenul limită de depunere a ofertelor este 01.10.2021
⦁ Școala este finanţată de către Consiliul Judeţean Constanţa
⦁ Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros” Constanţa a luat fiinţă la data de 15 decembrie 1955 cu scopul de a califica în meseriile de croitor şi cizmar invalizii motorii care nu puteau fi productivi din cauza invalidităţii, pornind cu o secţie pentru croitorie cu două clase şi o secţie pentru cizmărie cu alte două clase


Consiliul Județean Constanța achiziționează servicii  de  elaborare  a  documentaţiei  tehnico-economice  faza SF/DALI (inclusiv expertiză tehnică, studii de teren- geotehnic, topografic,  analiză  cost-beneficiu etc.) precum şi întocmirea documentaţiilor complete necesare depunerii, obţinerii şi predării către beneficiar a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizaţiilor, pentru obiectivul de  investiţie  „Reabilitarea,  amenajarea  şi  dotarea  Centrului  Şcolar  pentru  Educaţie Incluzivă Albatros Constanţa”.

Valoarea estimată a achiziţiei este de 135.000 lei fără TVA.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 01.10.2021, ora 12:00 la adresa de e-mail licitatii@cjc.ro sau o vor depune, în plic închis, la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, B-dul  Tomis nr. 51, Municipiul Constanţa, cu scrisoare de înaintare.

Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros” Constanţa a luat fiinţă la data de 15 decembrie 1955 cu scopul de a califica în meseriile de croitor şi cizmar invalizii motorii care nu puteau fi productivi din cauza invalidităţii, pornind cu o secţie pentru croitorie cu două clase şi o secţie pentru cizmărie cu alte două clase.

Între anii 1955- 1960 instituţia a purtat numele de Scoală Profesională Specială nr. 17 Constanţa şi Şcoala Medie Specială de Contabilitate Constanţa. Prima avea durata de un an iar cea de-a doua cu durata de trei ani, fiind două forme separate de învaţământ, unde au absolvit 247 de elevi, şi respectiv 242 elevi.

Între anii 1960-1965 ființează Școala Tehnică Specială de Contabilitate, cu durată de șase ani, fiind o formă de învățământ superior.
În anul 1965 se înfiinţează Liceul Economic Special Constanţa, cu durata de patru ani. Liceul functionează între anii 1965-1983 urmând o întrerupere de zece ani, reluându-şi activitatea în 1993 pentru a se desfiinţa în 2001.

În anul 1983 se înfiinţează singura instituţie de învaţământ special cu profil profesional pentru elevi cu deficienţe neuropsihice.
Între anii 2004-2007 scoala a funcţionat sub denumirea de Şcoala de Arte şi Meserii iar din 2007 şcoala este cunoscută sub denumirea de Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă "Albatros".

Școala este finanţată de către Consiliul Judeţean Constanţa.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Târg de benefacere la Constanța Fondurile strânse, donate Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Albatros
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii