Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:00 28 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judeţean Constanţa cumpără analizoare pentru testarea în trafic a şoferilor privind consumul de droguri

ro

05 Jun, 2019 00:00 749 Marime text

În urma propunerii consilierului judeţean PMP Daniel Turcu depuse la Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, organism care are în componenţă reprezentanţi din Consiliul Judeţean Constanţa, Primăria Constanţa, Instituţia Prefectului, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“, s-a luat decizia achiziţionării de aparate de testare în trafic a şoferilor privind consumul de droguri, cu scopul de a preveni şi a diminua consecinţele consumului la volan.
 
În acest sens, Consiliul Judeţean Constanţa organizează licitaţie pentru cumpărarea a 5 analizoare pentru determinarea drogurilor din salivă şi a 20 de cutii a câte 20 de teste pentru determinarea a 8 droguri. Sursa de finanţare este bugetul Consiliului Judeţean Constanţa. Valoarea estimată pentru achiziţionarea de analizoare pentru determinarea drogurilor din salivă este de 92.500 de lei fără TVA. Valoarea estimată pentru achiziţionarea a 20 de cutii a câte 20 de teste pentru determinarea a 8 droguri: 39.000 de lei fără TVA.
 
Termenul-limită şi locul de depunere a ofertelor: 11.06.2019, ora 12:00, la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, bd. Tomis nr.51, municipiul Constanţa.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii