Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul de Administraţie al societăţii Argus SA are un nou preşedinte. Ce alte decizii au fost luate

ro

28 Aug, 2017 00:00 2938 Marime text
În şedinţa din 22 iulie, Consiliul de Administraţie al societăţii Argus SA a decis revocarea Aninei Radu din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie. În locul ei a fost numit Cristian Radu. Astfel, componenţa Consiliului de Administraţie este următoarea: Cristian Radu - preşedinte, Anina Radu - administrator, Ioan Păuna - administrator.
 
De altfel, CA-ul Argus SA convocase Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor, respectiv Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor, pe data de 17 august. Pe ordinea de zi AGOA au fost incluse următoarele puncte: prezentarea şi aprobarea situaţiilor financiare consolidate la 31.12.2016, aferente grupului Argus, pe baza raportului Consiliului de administraţie şi a raportului auditorului financiar; aprobarea datei de 6 septembrie ca dată de înregistrare pentru identificarea acţionarilor asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârilor Adunării Generale a Acţionarilor.
 
Pe ordinea de a AGEA s-au regăsit următoarele puncte: aprobarea prelungirii liniei de credit în valoare de 7,5 milioane de lei pentru 12 luni; aprobarea garantării liniei de credit în valoare de 7,5 milioane de lei, cu aceeaşi structură de garanţii, încheiată în anul anterior; aprobarea contractării de către Argus SA a unor credite bancare în sumă de 111 milioane de lei, pentru capital de lucru; aprobarea garantării creditelor bancare cu următoarele: active imobilizate aparţinând Argus SA, reprezentând total active imobilizate corporale din patrimoniu, cesiuni de creanţe şi stocuri; împuternicirea Consiliului de Administraţie să aprobe nivelul maxim al creditelor efectiv contractate, precum şi al garanţiilor aferente şi împuternicirea persoanelor care vor semna contactele de credit şi de garanţie reală mobiliară şi imobiliară aferente; aprobarea împuternicirii lui Sabin Marcu Robu - director general şi a Alinei Pirjan - avocat pentru semnarea şi ducerea la îndeplinire a hotărârilor AGEA şi a tuturor formalităţilor prevăzute de lege pentru înregistrarea menţiunilor la Registrul Comerţului.

Argus SA, în datele Registrului Comerţului

Societatea a fost înmatriculată în anul 1991, aşa cum rezultă din datele disponibile la Registrul Comerţului. Sediul social se află în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 53.670.699 de lei, integral vărsat, este compus din 35.780.466 de acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 1,5 lei. Compania este deţinută de Listă Acţionari. Persoane împuternicite sunt: Sabin-Marcu Robu - director general, Cristian Buşu - administrator, Anina Radu - membru în CA, Ana Barbara Bobircă - membru în CA, Ioan Păuna - membru în CA. Argus SA se ocupă de fabricarea uleiurilor şi a grăsimilor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii