Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul de Administraţie al Aeroportului Mihail Kogălniceanu i-a prelungit din nou mandatul directorului economic. Cine s-a abținut de la vot

ro

01 May, 2020 00:00 3462 Marime text

Consiliul de Administrație al societății naționale Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu SA a adoptat recent mai multe decizii, publicate ulterior în Monitorul Oficial.
Membrii Consiliului de Administrație au aprobat modificarea contractului de mandat nr. 296/19.11.2019 al directorului economic al societății – Horia Mihail Acatrinei, prin încheierea actului adițional nr. 1, în sensul prelungirii duratei contractului de mandat cu 2 (două) luni, începând cu data de 04.04.2020.
Torodată membri Consiliului de administrație aau aprobat forma actului adițional la contractul de mandat al directorului economic al societății cu majoritate de voturi.
Singurul membru al CA-ului care s-a abținut de la vot, în afara celui vizat de prelungirea mandatului a fost Secil Cantaragiu, reprezentantul PMP.

Iată componența Consiliului de Administrație:

Bogdan Artagea – directorul aeroportului AIMK
Horia Mihail Acatrinei – director economic al AIMK
Mirela Matichescu – administrator public al județului Constanța
Adrian Florea– reprezentat Fondul Proprietatea
Ligia Elena Căpățână  - reprezentatul primăriei Mihail Kogălniceanu, județul Constanța
Secil Cantaragiu – consilier local PMP
Constantina Vasilescu - consilier județean PNL în CJ Ialomița

 

Citește și:

Trai pe vătrai! Consiliul de Administraţie al Aeroportului Mihail Kogălniceanu i-a prelungit mandatul lui Horia-Mihail Acatrinei

Aeroportul Internaţional de la Mihail Kogălniceanu i-a prelungit lui Acatrinei mandatul de director economic interimar. Va încasa o indemnizaţie de invidiat!
 
Și-a recunoscut fapta. Directorul economic interimar al Aeroportului Mihail Kogălniceanu s-a sustras de la prelevarea de mostre biologice. Ce obligaţii au stabilit magistraţii Curţii de Apel
 
Consiliul de Administraţie al Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu, împănat cu pesedişti (galerie foto)
 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii