Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:09 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trai pe vătrai! Consiliul de Administraţie al Aeroportului Mihail Kogălniceanu i-a prelungit mandatul lui Horia-Mihail Acatrinei

ro

13 Nov, 2019 00:00 7564 Marime text
Consiliul de Administraţie al Societăţii Naţionale Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu SA a adoptat o hotărâre privind modificarea contractului de mandat nr. 91/17.05.2019 al directorului economic al societăţii, Acatrinei Horia Mihail, prin încheierea actului adiţional nr. 1 la acesta, în sensul prelungirii duratei contractului de mandat cu 2 luni. Decizia aprobată cu unanimitate de voturi a fost publicată recent în Monitorul Oficial.
 
Consiliul de Administraţie al Societăţii Naţionale Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu i-a mai prelungit o dată mandatul lui Acatrinei şi în 17.05.2019. CA-ul Aeroportului a decis atunci şi remuneraţia lunară a lui Horia Mihail Acatrinei, în cuantum de 23.932 de lei pe lună.

Acatrinei deţine din 2014 funcţia de director economic. Iniţial, acesta a câştigat concursul organizat prin legea guvernanţei corporatiste. Mandatul său s-a încheiat în decembrie 2018, fiind reînvestit director economic provizoriu anul trecut, prin decizia vechiului Consiliu de Administraţie al Aeroportului. În luna mai a acestui an, procedura s-a repetat.
 
Acatrinei, originar din Bucureşti, deţine o treime dintr-un teren de 2.526 mp în Ilfov, un apartament în capitală şi un autoturism. Înainte de a lucra la Aeroport, Acatrinei a lucrat în perioada iunie 2013 - 2014 în Ministerul Finanţelor Publice, în calitate de consilier personal pentru Ministerul Bugetului, condus la acea vreme de Liviu Voinea.

Cine sunt membrii CA-ului AIMK? 

 
Mirela Florenţa Matichescu este administratorul public al judeţului Constanţa. Panait Nicolae Roşu este consilier personal al preşedintelui CJC, Horia Marius Ţuţuianu, şi preşedinte al organizaţiei tineretului social-democrat de la Constanţa. 
Elena Vlad a fost mandatarul financiar al PSD Constanţa la alegerile locale şi parlamentare din 2016, ulterior, a fost numită preşedinte al CA-ului de la Tarom. 
Silviu-Mihai Marcoşanu este asociat şi administrator în Geomarco Construct SRL, cu un capital social subscris de 34.800 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale.  George Teşeleanu este om de afaceri şi soţul Cristinei Dumitrache, deputat PSD de Constanţa, la al treilea mandat. 
Mirel Ionuţ Şerbănescu ocupă funcţia de director adjunct al RAJA, iar Voicu Cheţa este un avocat din Bucureşti, pe care îl regăsim în toate CA-urile societăţilor în care este acţionar Ministerul Transporturilor.
 
Citeşte şi:
 
Aeroportul Internaţional de la Mihail Kogălniceanu i-a prelungit lui Acatrinei mandatul de director economic interimar. Va încasa o indemnizaţie de invidiat!
 

Și-a recunoscut fapta. Directorul economic interimar al Aeroportului Mihail Kogălniceanu s-a sustras de la prelevarea de mostre biologice. Ce obligaţii au stabilit magistraţii Curţii de Apel


 
Consiliul de Administraţie al Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu, împănat cu pesedişti (galerie foto)
 
 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii