Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea UNTOLD Universe de către Ioan-Bogdan Buta și Mozaik Investment

ro

21 Aug, 2023 13:39 733 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Ioan-Bogdan Buta și Mozaik Investment GmbH intenționează să preia Untold Universe SA și a companiile pe care aceasta le controlează.
 
Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Ioan-Bogdan Buta și Mozaik Investment GmbH intenționează să preia Untold Universe SA și a companiile pe care aceasta le controlează, transmite un comunicat din partea Consiliului Concurenței.
 
Mozaik este o companie de investiții, cu birouri în Austria și România.
 
Ioan-Bogdan Buta este un antreprenor local, fondator al festivalului Untold, organizat la Cluj-Napoca, și al festivalului Neversea, organizat în Constanța.
 
Grupul Untold desfășoară activități de management, marketing și publicitate și, preponderent, activează în industria divertismentului din Europa de Est, prin intermediul festivalului Untold.
 
În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.
 
Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Prețurile alimentelor de bază aproape că s-au redus la 50%! Detalii despre fiecare produs
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii