Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:16 29 09 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confort Urban SRL solicită acord de mediu pentru construirea primei parcări supraetajate din oraș. Unde va fi situată?

ro

17 May, 2023 00:00 2565 Marime text

  • Agenția pentru Protecția Mediului Constanța analizează solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Amenajare parcare supraetajată pe Aleea Argeș, zona bl. V3 din municipiul Constanța, faza SF și DTAC”
  • Titular de proiect este Primăria municipiului Constanța prin Confort Urban SRL
  • Primăria Constanța a emis încă de anul trecut un certificat de urbanism pentru construirea unei parcări supraetajate în Tomis Nord, pe Aleea Argeș, parcela 256097
 

 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța analizează solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Amenajare parcare supraetajată pe Aleea Argeș, zona bl. V3 din municipiul Constanța, faza SF și DTAC”. Titular de proiect este Primăria municipiului Constanța prin Confort Urban SRL.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23 şi la adresa titularului, Confort Urban SRL, cu sediul în municipiul Constanța, strada Vârful cu Dor nr. 10. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 
Primăria Constanța a emis încă de anul trecut un certificat de urbanism pentru construirea unei parcări supraetajate în Tomis Nord, pe Aleea Argeș, parcela 256097, faza Studiu de fezabilitate și Documentație Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Compania Cambela Prod construiește depozite de cereale în Lumina. APM Constanța a decis că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului

 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii