Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confort Urban SRL Constanţa va avea un Consiliu de Administraţie provizoriu (document)

ro

30 Jan, 2017 00:00 5675 Marime text
În şedinţa Consiliului Local Municipal Constanţa din 31 ianuarie, aleşii locali urmează să voteze şi proiectul de hotărâre privind organizarea Consiliului de Administraţie al SC Confort Urban SRL Constanţa.
 
Potrivit proiectului de hotărâre, se va aproba desemnarea a patru administratori provizorii în CA-ul SC Confort Urban SRL. Cei patru membri provizorii propuşi sunt Claudiu Rădulescu, Marcela Mariana Frigioiu, Daniel Darea şi Elena Vlad. De asemenea, se va aproba şi stabilirea unui număr de cinci membri în CA-ul Confort Urban SRL.
 
Având în vedere că mandatul membrilor CA-ului SC Confort Urban SRL a încetat ca urmare a împlinirii termenului pentru care au fost încheiate contractele, cu excepţia contractului de mandat al lui Constantin Florian Andrei, autoritatea publică (Primăria Constanţa) poate convoca Adunarea Generală a Acţionarilor în vederea numirii unuia sau mai multor administratori provizorii până la finalizarea procedurii de selecţie a administratorilor. Durata mandatului acestora este de patru luni, cu posibilitatea prelungirii până la şase luni.
 
Potrivit art. 37, alin. 2 din OUG 109/2011, remuneraţia membrilor neexecutivi ai consiliilor de administraţie sau ai consiliilor de supraveghere este formată dintr-o indemnizaţie fixă lunară care nu poate depăşi de două ori media pe ultimele 12 luni a câştigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfăşurată conform obiectului principal de activitate înregistrat de societate. Media câştigului salarial mediu brut lunar pe ultimele 12 luni, pentru cea mai recentă perioadă disponibilă - decembrie 2015 - noiembrie 2016 - este de 2.132,67 de lei.
 
Claudiu George Rădulescu ocupă funcţia de director tehnic al SC Confort Urban SRL. Constantin Andrei Florian este director de producţie al SC Confort Urban SA. Marcela Mariana Frigioiu este director executiv în cadrul Primăriei Constanţa. Daniel Darea este şeful Serviciului Control trafic din cadrul RAJDP Constanţa. La rândul său, Elena Vlad este expert contabil, membru CECCAR, şi deţine un birou individual expert contabil.
 
În prezent, din CA-ul SC Confort Urban SRL, potrivit informaţiilor prezentate pe site-ul societăţii, fac parte George Claudiu Rădulescu, Constantin Bavaleta, Constantin Florian Andrei şi Dragoş Gabriel Alexe.
 
În secţiunea „Documente“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa puteţi consulta proiectul de hotărâre la care facem referire în acest articol. 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii