Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:54 19 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confort Urban Restricții de parcare în Constanța. Ce zona este vizată

ro

18 Nov, 2020 12:44 1040 Marime text
  • Restricții de parcare în zona Școlii Gimnaziale Nr.36 „Dimitrie Știubei" din Constanța
  • Se vor desfășura lucrări de asfaltare
 
Primăria Municipiului Constanța informează în legătură cu restricțiile de parcare aplicate în zona Școlii Gimnaziale Nr.36 „Dimitrie Știubei" din Constanța.
 
Măsura a fost luată pentru buna desfășurare a lucrărilor de asfaltare care vor va avea loc joi, 19 noiembrie, în intervalul orar 07:30-15:30, în parcarea care este amenajată pe terenul delimitat de străzile Tulcei și Badea Cârțan.
 
Echipele SC Confort Urban SRL vor interveni cu utilaje pentru turnarea stratului de uzură pe  porțiunea de carosabil pe care s-a așternut stratul de binder.
 
Lucrările de asfaltare vor cuprinde și căile de acces în parcare. Se va turna stratul final de asfalt pe aleea Fragilor și pe strada Tulcei.
 
Simultan cu asfaltarea carosabilului, în cealaltă parte a parcării, se consolidează infrastructura terenului prin compactare și montare de
borduri.
 

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să nu staționeze autovehiculele în dreptul Școlii Gimnaziale Nr.36 „Dimitrie Știubei" din Constanța, intrările dinspre strada Tulcei și aleea Fragilor, transmit reprezentanții primăriei.
 

Parcarea rezidențială va dispune de peste 470 de locuri. Prin redistribuirea spațiului urban vor fi create zone dedicate pentru
pietoni, zone pentru persoanele cu dizabilități și spații verzi.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii