Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conferința Națională a Experților în Egalitate de Șanse, găzduită de Universitatea Maritimă din Constanța

ro

12 Dec, 2023 11:50 768 Marime text

Joi, 14 decembrie 2023, orele 14:00 - 14:20, vă invităm să participați la declarațiile pentru presă cu ocazia CONFERINȚEI NAȚIONALE A EXPERȚILOR ÎN EGALITATE DE ȘANSE, prima ediție, organizată de Universitatea Maritimă din Constanța.

Participanții confirmați la eveniment sunt reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Constanța (ISJ), Centrului Județean de Resurse și de Asistență Educațională Constanța (CJRAE), Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța (IPJ), Asociației Profesionale Wista România, Consiliului Județean al Elevilor Constanța, Centrului de Asistență pentru Organizații Neguvernamentale Centras Constanța, GTL (Grup Local de Tineret), alături de peste 400 de profesori, educatori și specialiști din domeniul educației, transmit reprezentanții UMC. 

În cadrul agendei evenimentului își vor transmite mesajul, în format online, Secretar de Stat Luminița POPESCU de la Agenția Națională Pentru Egalitate de Șanse pentru Femei și Bărbați și Csaba Ferenc ASZTALOS, președinte al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

Conferința va avea loc la sediul Baza Nautică a Universității Maritime din Constanța, din strada Cuarțului, nr. 2, în Aula Magna, etaj 2.


Citește și:

Angajări Constanța: Universitatea Maritimă din Constanța angajează șef serviciu achiziții publice. Ce trebuie să faci


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii